Slimme tips
3 min leestijd

Weten hoe je makkelijk geld kan besparen? 

Ben jij op zoek naar tips om makkelijk te besparen? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe je makkelijk geld kunt besparen en hoe jij aan het einde van de maand meer geld overhoudt. Lees het artikel verder.

Geld besparen kan best lastig zijn als je op zoek bent naar nieuwe spulletjes of producten. Je wilt natuurlijk wel mooie en nieuwe spulletjes kopen maar niet te veel geld eraan kwijt zijn. Wil jij weten hoe je makkelijk geld kan besparen en toch de leukste spulletjes online kan kopen? Lees dit artikel dan verder om de meeste voordeel te ontvangen.

Koop producten online om makkelijk geld te besparen

Ben jij van plan om binnenkort een nieuw product of kledingstuk aan te schaffen? Doe dit dan online. Online kan je namelijk vaak goedkoper het item aanschaffen. Dit komt omdat online verschillende aanbieders het product kunnen aanbieden en zij concurreren vaak op de prijs. Prijsvergelijkers zijn erg handig om op dat moment te gebruiken. Je krijgt namelijk een mooi overzicht te zien van de aanbieders, het product en de verschillende prijzen. Zo kan jij als consument uiteindelijk de goedkoopste deal kiezen en zorgt dat ervoor dat jij makkelijk geld kan besparen. Ook kan het goed zijn om even een tijdje te wachten met iets aan te schaffen. Bij veel kledingwinkels is er binnen enkele weken altijd uitverkoop en kan jij wellicht de items voordeligers aanschaffen.

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Bespaar makkelijk door groot aanbiedingen in te kopen

Uitverkopen komen niet alleen voor in kledingwinkels, maar ook in genoeg andere winkels. Als je binnenkort van plan bent om een grote aankoop te doen, is het misschien handig om online alvast even te kijken wanneer de uitverkoop meestal plaatsvindt in de desbetreffende winkel. Zo kan jij wellicht voor een scherpe prijs het product aanschaffen. Supermarkten hebben wekelijks verschillende aanbiedingen. Vers producten zijn vaak moeilijker groot in te kopen maar blikjes, drinken en cosmeticaproducten kan je wel groter inkopen. Via die manier kan jij voor maanden de producten aanschaffen en bespaar je makkelijk geld. Probeer wel het overzicht te behouden en koop geen producten die je normaal ook niet zou kopen. Dit kan namelijk nog weleens voorkomen omdat ze toevallig in de aanbieding zijn maar bedenk of je deze wel echt nodig hebt.

Kortingscodes online zorgen ervoor dat jij makkelijk geld kan besparen

Ook een handige manier om flinke korting te vangen is door het gebruiken van verschillende kortingscodes. Deze tip is voornamelijk heel handig als jij veel kleding online koopt. Nadat jij alle items hebt geselecteerd, krijg je bij het afrekenen de optie om een kortingscode in te vullen. Zoek online naar de webshop en eventuele kortingscodes. Er zijn verschillende websites die alle lopende kortingen onder elkaar hebben vermeld waardoor jij makkelijk kan besparen. Ook werken vele organisaties samen met influencers. Zij geven de influencer een unieke kortingscode die vaak te vinden is op Instagram. Om dit makkelijk te vinden, moet je zoeken op de hashtag van de organisatie. Zo kan jij genieten van jouw favoriete product met voordeel.

Roos helpt jou makkelijk geld besparen

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel