Mobiel
3 min leestijd

Telefoonverzekeringen vergelijken

Overweeg je een telefoonverzekering? Check hier vijf tips voor het vinden van de juiste goedkope telefoonverzekering!

Je kan niet meer zonder je mobiele telefoon. Heel begrijpelijk. Maar wat als er iets met je telefoon gebeurt? Vallen, krassen, stoten, diefstal, waterschade, telefoons blijven een kwetsbaar, en vooral kostbaar, bezit. Daarom kun je een telefoonverzekering overwegen, maar voordat je er een afsluit kun je het best meerdere telefoonverzekeringen vergelijken.

Als je telefoon stukgaat, zul je ‘m moeten laten repareren of een nieuwe moeten kopen. Daar komen kosten bij die je liever niet maakt. Des te beter dus als je verzekerd bent en je geholpen wordt met die kosten. Een goede reden dus om een telefoonverzekering af te sluiten.

Het is volledig afhankelijk van jouw situatie of je dit zou moeten doen. Je moet jezelf afvragen hoe je je telefoon gebruikt en wat voor risico’s je telefoon loopt. Ben je klunzig of heb je kleine kinderen, bijvoorbeeld? En wat is je telefoon (je) waard? Ga je altijd voor het duurste model?

Dan kan een verzekering best nut hebben en je wellicht ook geld besparen in de toekomst!Nu dekken niet alle verzekeringen hetzelfde, dus moet je wel de juiste uitzoeken. Hier kom je erachter hoe je dat doet en hoe je het beste alle telefoonverzekeringen kunt vergelijken. Zeker weten of een telefoon verzekering wat voor jou is? Check dan dit artikel van Roos.

In 2 minuten minder betalen voor je mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden.

Vijf tips voor het vinden van de juiste goedkope telefoonverzekering

Een telefoonverzekering heeft voordelen en nadelen. Of de voordelen voor jou meer wegen dan de nadelen, hangt af van je situatie.

   >Bedenk wat de dagwaarde van je telefoon is en of het dus zin heeft om je telefoon te verzekeren.

  • Bedenk welke risico’s je (telefoon) loopt en zorg dat je telefoonverzekering hier goed bij past.
  • Kijk goed wat de vergoedingen zijn van de smartphoneverzekering. Zorg dat je niet meer premie betaalt dan je vergoed krijgt uit je smartphone verzekering.
  • Kijk of een aanvullende buitenshuisdekking op je inboedelverzekering geen betere optie is.
  • Kijk wat het eigen risico is van de toestelverzekeringen en kies de hoogte die het beste bij jouw toestel past. Een telefoonverzekering met een hoog eigen risico voor een oude telefoon, heeft bijvoorbeeld weinig zin.

Telefoonverzekeringen vergelijken

Klinkt een telefoonverzekering voor jou dus als een goed idee? Dan is het wel belangrijk om te weten welke verschillende verzekeraars er zijn en wat ze precies te bieden hebben. Dan weet je zeker of je niet te veel betaalt. Bekijk dus eerst de voorwaarden en kosten van de verzekeraars voordat je een telefoonverzekering afsluit. Laat je dat liever aan iemand anders over? Geen probleem, Roos doet het graag voor je! Vertel Roos wat je situatie is en zij maakt voor jou een overzicht van de beste telefoonverzekeringen. Zo weet je zeker dat je goed zit, en je hoeft er (bijna) niks voor te doen!

Roos helpt jou om telefoonverzekeringen te vergelijken

Roos helpt je op drie gebieden:

 • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
 • Grip op je uitgaven: Krijg overzicht over je maandelijkse uitgaven. Je ziet kansen waarop je geld kan besparen of als het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
 • Altijd weten dat je goed zit: je ontvangt slimme seintjes als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Jip Hoestra) een e-mail over dit artikel