Nieuws
3 min leestijd

Consumind, consu-wie?

Roos zag op tv nu al meerdere keren een tv spotje langs komen van mensen in een zwembad die heel ontspannen waren over hun energie, internet-tv-bellen en verzekeringen. Dat herkende Roos wel. Roos wilde Consumind wel eens verdere leren kennen.

Consumind, een financiële assistent

Consumind is een soort financiele assistent voor producten als energie, verzekeringen, lopende leningen en kredieten, hypotheken en telecom producten.

Verzekeringen van Consumind

Consumind geeft aan te werken met financieel assistenten. Door deze assistenten wordt gekeken naar de voorwaarden en dekkingen. De financiële assistent kijkt of je bepaalde dekkingen wel of niet nodig hebt, geeft daarin advies en helpt je volledig met de overstap.

Energie assistent van Consumind

Jaarlijks is er zo’n moment dat je de jaarrekening weer binnen krijgt. Soms krijg je geld terug, soms moet je bijbetalen aan je energieleveranciers en wordt er weer een nieuw energievoorschot bedrag samengesteld. Dat is ook het moment om ook eens te kijken of je bij de juiste energieleverancier zit. Consumind kan dit voor je doen.

Financiële assistent lopende leningen en kredieten

Een lening afgesloten zodat je je auto kon kopen, je wilde je woning verbouwen of je hebt je kledingkast goed gevuld door bij Wehkamp op krediet te shoppen. Je bent niet de enige. Veel mensen hebben een lening lopen, krediet openstaan of staan rood op de betaalrekening. Wat vaak wel zonde is, is dat er vaak hoge rentes gekoppeld zijn aan de leningen, kredieten en het rood staan. Tot wel 14%! Een financieel assistent van Consumind Finance kijkt graag voor je of de rente op je lopende lening of krediet kan worden verlaagd.

Financiële assistent hypotheken

Je hebt een huis op het oog, of misschien heb je een hypotheek waarvan de rentevast periode bijna afloopt. Consumind bemiddelt ook in hypotheken.

Assistent telecom van Consumind

Ook een mobiele telefoon en je internet abonnement. Consumind zegt je daarbij te ondersteunen met de beste deal.

Maar, is Consumind onafhankelijk?

Consumind is geen onafhankelijke prijsvergelijker. Consumind is er van overtuigd dat het aanbieden van meerdere aanbieders niet in uw voordeel hoeft te zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen. Zo werkt Consumind bijv. alleen voor energie met energiedirect.nl en Engie, met Telecombinatie voor internet, tv en bellen en typhone voor mobiele telefonie. Het is onduidelijk met welke financiele partijen Consumind samenwerkt.

Roos, de persoonlijke en onafhankelijke contract assistent

Roos heeft goed naar Consumind gekeken. Sust Consumind je niet lekker in slaap daar op je zwembad in het zwembad? Wat Roos belangrijk vindt is dat je onafhankelijk advies krijgt wat inspeelt op jouw huidige situatie en voorkeuren en dat we je helpen met de beste deal. De beste is misschien niet altijd de allergoedkoopste maar wel de beste op het gebied van voorwaarden, de kleine lettertjes en past bij jou als persoon.

Roos vergelijkt dus alle aanbieders en leveranciers voor energie, verzekeringen en internet-tv-bellen en mobiele producten, direct in de Roos app. Ook laat Roos altijd zien hoe ze aan het advies is gekomen. Roos is onafhankelijk en geeft je op het juiste moment een seintje als je contract afloopt. Roos vergelijkt dan de beste overstap- en verlengaanbiedingen in de markt. Mocht je huidige aanbieding niet goedkoper kunnen, dan helpt Roos je graag weer volgend jaar weer graag maar weet je in ieder geval dat je nu goed zit. Maakt nu je eerste contractwekker op Roos aan.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel