Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen van de BankGiro Loterij, hoe kan ik dat doen?

Ben jij bezig met de BankGiro Loterij aan het opzeggen en kom je er niet uit? In dit artikel lees jij precies hoe je dat kan doen. Lees hier snel meer

Heb jij verschillen loten lopen bij de BankGiro Loterij, maar heb jij in de afgelopen jaren weinig prijs gewonnen? Dan is het misschien verstandig om de loten op te zeggen en maandelijks geld te besparen. In dit artikel lees jij precies hoe je makkelijk de loten van de BankGiro Loterij kunt opzeggen. Wil je hier meer over weten of wil jij opzeggen? Lees het artikel dan verder.

Wat is de BankGiro Loterij?

De BankGiro Loterij is één van de Nederlandse kansspellen. Het lotnummer bij de BankGiro Loterij bestaat uit vijf nummer en twee eindletters. Elke maand op de tiende wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een trekking. De prijzen bij de BankGiro Loterij kunnen oplopen tot één miljoen euro. Ook werk de BankGiro Loterij samen met 90 verschillende culturele organisaties. Minimaal 40% van de inleg wordt geschonken aan deze culturele organisaties. De kosten van één lot bestaan uit € 14 per maand. In totaal heeft de BankGiro Loterij vijftien trekkingen per jaar. Heb jij in de afgelopen jaren elke trekking meegespeeld en tot nu toe geen enkele prijs gewonnen? Dan is het misschien verstandig om de loten van de BankGiro Loterij op te zeggen.

Hoe kan ik de BankGiro Loterij opzeggen?

Vaak kan het voor vele spelers een afweging zijn om op te zeggen. Er is namelijk een kans dat jij die één miljoen euro kan winnen. Wel is de kans enorm klein en raden wij aan om de loten op te zeggen en daarmee geld te besparen. Het opzeggen van de BankGiro Loterij kan op drie soorten manieren: telefonisch, e-mail en via de post. In totaal kan jij tot € 200 per maand besparen. Dit bedrag kan jij uiteindelijk uitgeven aan echt leuke of belangrijkere dingen. Het opzeggen van de BankGiro Loterij hoeft zonder enkele problemen te verlopen. De eerst volgende maand worden de loten stopgezet en wordt er geen geld afgeschreven van jouw rekening.

Gratis voorbeeld opzegbrief loterij!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder

  Waar moet ik opletten bij het opzeggen van de BankGiro Loterij

  Toch zijn er enkele zaken waar jij op moet letten op het moment dat jij de BankGiro Loterij wilt opzeggen. Op de website zeggen zij vaak dat het telefonisch opzeggen het makkelijkste gaat. Het opzeggen kan vrij snel gaan maar toch kan de BankGiro Loterij proberen jou als klant binnen te houden. Een ander punt waar je op moet letten is dat de opzegbrief een handtekening heeft. Zonder deze handtekening kan de opzegging niet worden afgerond en blijven de loten staan op jouw naam. Let daarom erg goed of de handtekening onderaan de brief staat en daarna kan je hem versturen naar het adres van de BankGiro Loterij.

  Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

  Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel