Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen lotto, hoe kan je dat makkelijk doen?

Ben jij bezig met het opzeggen van de Lotto en kom je er niet uit? Lees in dit artikel precies hoe je dat zonder problemen kunt doen.

Heb jij verschillende loten van Lotto in jouw bezit maar win jij eigenlijk elke maand geen prijs? Dan is het verstandig om deze op te zeggen en op jaarbasis flink wat geld te besparen. Ben jij benieuwd hoe je dit het beste en makkelijkste kan doen? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe dit in zijn werking gaat. Lees hier meer hoe jij Lotto makkelijk kan opzeggen.

Wat is de Lotto?

De Lotto is één van de Nederlandse kanspellen. Het spel is heel makkelijk te spelen daardoor jij zes getallen kiest tussen de 1 en 46. Elke zaterdag worden er nummer getrokken en maak jij kans op een geldbedrag in de miljoenen euro’s. Lotto is niet alleen Nederlands, maar ook in het buitenland wordt er Lotto gespeeld. Lotto kan je op verschillende manieren spelen: online, via de app, via de winkel of automatisch. Zodra je automatisch meespeelt, wordt er maandelijks een geld bedrag afgeschreven van de rekening. Merk je nu eigenlijk dat jij nooit prijs hebt maar wel maandelijks betaald voor loten? Dan is het verstandig om de lotto op te zeggen.

Hoe kan jij de Lotto opzeggen?

Het kan voor vele een moeilijke keus zijn. Er is namelijk een kans dat jij door een paar euro een miljonair wordt. Toch is de kans ook echt heel klein dat jij het winnende nummertje hebt die ervoor gaat zorgen dat jij miljonair wordt. Als jij maandelijks alleen maar geld afgeschreven ziet worden en eigenlijk liever geld overhoudt, is het misschien verstandig om deze loten op te zeggen. Je kan op drie verschillende manieren de lotto opzeggen: telefonisch, online of via de post. Na de opzegging wordt er de eerste volgende maand geen geld meer afschreven en hou jij meer over om uit te geven aan het belangrijke dingen.

Gratis voorbeeld opzegbrief loterij!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder

  Waar moet jij opletten tijdens het opzeggen van de Lotto?

  Het opzeggen van de Lotto kan heel makkelijk zijn. Toch zijn er enkele zaken waar jij wel op moet letten als je Lotto opzegt. De website van Lotto stuurt erg om telefonisch op te zeggen. Dit is een makkelijke optie, maar ook kan tijdens het telefonisch gesprek nog worden gestuurd om de loten juist te behouden. Weet dus dat jij meerdere opties hebt om op te zeggen. Wil jij nu via de post opzeggen? Vergeet dan niet jouw handtekening onderaan de brief te vermelden. Zonder deze handtekening kunnen de loten niet worden stopgezet en betaal jij volgende maand alsnog voor de loten.

  Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

  Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.

  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel