Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen van de Staatsloterij, lees hier hoe dat moet

Ben jij bezig met het opzeggen van de Staatsloterij en kom je er niet uit? Wij vertellen in dit artikel precies hoe we je kunnen helpen. Lees hier meer.

Heb jij verschillende loten lopen bij de Staatsloterij en heb jij in de afgelopen jaren nog geen miljoenenbedrag gewonnen? Dan is het wellicht verstandig om de loten op te zeggen. In totaal kan jij jaarlijks € 200 besparen en uitgeven aan echt leuke dingen. Wil jij weten hoe je de loten van de staatsloterij kan opzeggen? Lees het artikel dan verder.

Wat is de Staatsloterij?

De Staatsloterij is één van de Nederlandse kansspelletjes. Er zijn verschillende manieren waarop je kan meespelen bij de Staatsloterij. Je kan een heel lot kopen van € 15, maar je kan ook een ⅕ lot kopen voor € 3. In totaal zijn er bij de Staatsloterij 16 trekkingen per jaar. Bij de Staatsloterij mag jij je eigen lotnummer kiezen. De laatste twee cijfers bepaal jij zelf en als je dit online wilt kiezen, dan slechts het laatste nummer. Wil je meer kans maken? Dan voeg je XL toe aan het lot. Heb jij maandelijks nu geen prijs maar zie je wel steeds € 15 van je rekening afgeschreven worden? Dan is het misschien verstandig om ervoor te kiezen de Staatsloterij op te zeggen.

Hoe kan je de Staatsloterij opzeggen?

Het opzeggen van de Staatsloterij kan voor sommige een afweging zijn. Je kan natuurlijk een groot prijsbedrag winnen wat oploopt tot in de miljoenen, maar dat wilt niet zeggen dat de kans erg groot is. Als jij maanden lang als geen prijzen hebt gewonnen maar wel maandelijks bedragen van je rekening ziet afschrijven, is het misschien een goed idee om de staatsloterij op te zeggen. In totaal zijn er drie soorten manieren hoe je kan opzeggen: telefonische, e-mail of via de post. Zo kan jij in totaal bijna € 200 besparen en uitgeven aan echt leuke of belangrijke dingen. Het opzeggen van de Staatsloterij is niet een moeilijke handeling.

Gratis voorbeeld opzegbrief loterij!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder

  Waar moet je opletten tijdens het opzeggen van de Staatsloterij?

  Toch kan het voorkomen dat je tegen zaken kunt aanlopen tijdens het opzeggen van de Staatsloterij. Via de website wordt je voornamelijk gestuurd om telefonisch op te zeggen. Hoewel dit een hele makkelijke handeling kan zijn, kan het ook zo zijn dat ze telefonisten jouw graag willen vertellen waarom jij de loten moet houden. Dit kan erg vervelend zijn en daarom kan je ook kiezen om te e-mailen of via de post de opzegging te voltooien. Via de post moet je alleen niet vergeten om jouw handtekening onder de brief te plaatsen. Zonder handtekening is de opzegging niet geldig en blijft er maandelijks geld afschreven worden voor de staatsloterij.

  Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

  Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel