Opzeggen
2 min leestijd

Opzeggen van de Nationale Postcode Loterij, hoe doe je dat?

Wil jij de Nationale Postcode Loterij opzeggen? In dit artikel lees je precies hoe je dit kan doen en waar je precies op moet letten. Lees het artikel verder.

Ben jij lid van de Nationale Postcode Loterij en val je elke maand helaas niet in de prijzen? Dan is het verstandig om deze wellicht op te zeggen. In totaal kan jij € 196 jaarlijks besparen als je de Nationale Postcode Loterij opzegt. Wil je weten hoe je makkelijk en snel Nationale Postcode Loterij kan opzeggen? Lees het artikel dan verder.

Wat is de Nationale Postcode Loterij?

De Nationale Postcode Loterij is één van de Nederlandse kansspelletjes. Per maand betaal je een bedrag en maak jij kans op een bedrag wat oploopt tot in de miljoenen. Ook kan je kans maken op andere prijzen zoals een auto, fiets, reiskoffers en dagjes weg. Vaak vallen er verschillende mensen met dezelfde postcode in de prijzen. Een goed onderdeel van de Nationale Postcode Loterij is dat zij maar liefst 105 goede doelen steunen. 40% van het lot wordt gedoneerd aan de goede doelen. Hier is de organisatie in 1989 mee gestart en zij hebben tot nu toe maar liefst 5 miljard euro gedoneerd. Zodra je een prijs hebt gewonnen, wordt dit bedrag direct op jouw rekening gestort. Merk je nou dat je maandelijks wel geld betaald maar niet in de prijzen valt? Dan is het wellicht beter om de Nationale Postcode Loterij op te zeggen.

Gratis voorbeeld opzegbrief loterij!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder

  Waar moet ik opletten tijdens het opzeggen van de Nationale Postcode Loterij

  Het opzeggen van de Nationale Postcode Loterij moet geen moeilijke klus zijn. Je hebt echter drie soorten manieren hoe jij makkelijk kan opzeggen. Via de website zelf sturen zij erop om telefonisch op te zeggen. Vaak willen organisaties telefonisch nog sturen om de loten te behouden dus weet dat telefonisch niet de enige mogelijkheid is om het op te zeggen. Hou er ook rekening mee dat wanneer jij via de post wil opzeggen, jouw handtekening onderaan de brief moet staan. Als je deze er niet hebt opstaan, dan is de opzegging niet geldig en blijven de loten op jouw naam staan.

  Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

  Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel