Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen Veronica Magazine, hoe doe je dat?

Ben jij van plan om het Veronica Magazine op te zeggen maar lukt het niet helemaal? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe je dit magazine kan opzeggen en wat erbij komt kijken. Lees hier meer.

Krijg jij het Veronica Magazine elke week op de deurmat, maar merk je eigenlijk dat deze snel weer op de stapel met oud papier terecht komt? Dan is het verstandig om deze op te zeggen. In dit artikel vertellen wij jou alles over het opzeggen van het Veronica Magazine. Wil je hier meer over lezen? Lees de blog over het opzeggen van het Veronica Magazine snel verder.

Wat is het Veronica Magazine?

In Nederland zijn er verschillende soorten tijdschriften die je kent kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Glamour, het Visblad of de RTL GP magazine. Je kan deze tijdschriften wekelijks of maandelijks in de winkel kopen maar je kan er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten. Zo kan je ook een abonnement afsluiten op het tijdschrift Veronica Magazine. Het Veronica Magazine is het blad waar je allerlei informatie kan lezen over tv-programma’s. Ook lees je in dit blad informatie over televisie, films en series en lees je alles over verschillende sterren zowel in binnen- als buitenland. Veronica zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom televisie, film en serie.

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Hoe kan ik het Veronica Magazine opzeggen?

Het tijdschrift is erg interessant voor filmliefhebbers. Merk je nou dat je bij aan het aanschaffen van het abonnement het toch niet helemaal jouw ding is? Dan kan je door de herroepingsrecht de aanschaf van het abonnement ongedaan maken. Je mag binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van het abonnement ongedaan maken. Heb jij toevallig al twee oplages ontvangen? Dan betaal jij wel voor deze oplages, maar het abonnement zelf wordt stopgezet. Ben je aantal jaar lid en wil je nu toch opzeggen? Dan kan jij via dezelfde weg van de aanschaf het abonnement stopzetten. Ook kan jij zelf contact opnemen met Veronica en zij zorgen ervoor dat het abonnement wordt stopgezet.

Waar moet ik rekening mee houden tijdens het opzeggen van het Veronica Magazine?

Het stopzetten van een abonnement kan altijd vrij makkelijk, maar er zijn wel enkele regels die gelden en waar jij ook rekening mee moet houden. Zo kan jij in een eerste termijn niet het abonnement stopzetten. Dit moet binnen de eerste 14 dagen of anders na het eerste termijn. Na een automatische verlening mag jij ieder moment opzeggen. Wel heeft het Veronica Magazine een opzegtermijn. Dit termijn bestaat uit een maand. Wil je toch voor deze periode opzeggen? Dan brengt DPG Media enkele administratie- en verwerkingskosten in kaart van € 3,50. Wil jij het abonnement stopzetten? Roos kan jou hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat jij aan het einde van de maand meer geld overhoudt voor echt leuke dingen.

Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel