Slimme tips
3 min leestijd

Zo kan jij makkelijk geld besparen via de volgende apps

Roos heeft enkele apps uitgezocht die ervoor zorgen dat jij makkelijk geld kunt besperen. Weten welke apps dit zijn? Lees het hier!

Zo kan jij makkelijk geld besparen via de volgende apps

Vele apps helpen consumenten met het besparen van geld. Zo bestaan er verschillende apps waar je kortingen en deals kan zien. Dit zijn niet alleen deals op boodschappen en producten maar ook op leuke avondjes weg. Wij hebben speciaal voor jou enkele apps uitgezocht die ervoor zorgen dat jij makkelijk minder uit hoeft te geven maar wel hetzelfde kan genieten. Weten welke apps dit zijn? Lees het artikel.

  • Geld besparen via de Reclamefolder app

  Reclamefolder is een gratis app die alle reclamefolders (IOs & Android) in een overzicht toont. Hierdoor zie jij precies bij welke winkels je de beste deals kan halen en welke kortingen spelen op verschillende producten. In de app kan jij makkelijke jouw favoriete folders selecteren waardoor je in een overzicht precies ziet welke kortingen er spelen bij jouw favoriete winkel. De app is in de afgelopen jaren erg gegroeid waardoor folders zoals Ikea, Stella Fietsen en TotaalBED ook in de app terug te vinden zijn. Daarnaast kan je ook makkelijk zoeken op jouw favoriete producten en de app laat precies zien welke bij welke winkels het product in de aanbieding is. Hierdoor kan jij makkelijk geld besparen op jouw favoriete producten. De app is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store.

  • Overhouden op etentjes met de Social Deal app

  Met de Social Deal app (IOs & Android) kan je gemakkelijk geld besparen op lekkere etentjes in heel Nederland. Social Deal stuurt dagelijks (of wekelijks) gratis e-mails waar je onder andere kennis maakt met verschillende hotspots bij jou in de buurt. Ook zorgen zij ervoor dat jij door een onweerstaanbare prijs lekker kunt eten en nieuwe plekjes kan ontdekken. Hierdoor word jij een toerist in jouw eigen regio, ontdek je nieuwe hotspots en kan je voor een leuk prijsje eten. Je kan gratis aansluiten bij Social Deal en de app is zowel te downloaden in de App Store of Google Play Store.

  • De Stocard app

  De Stocard App (IOs & Android) is een handige app waar jij al jouw klantenkaarten in kan opslaan. Binnen een paar seconden heb jij jouw portemonnee opgeruimd en staan alle klantenkaarten centraal in de app. Via de scanner in de app, heb je binnen enkele momenten de klantenkaarten in de app verwerkt. Hierdoor kan jij makkelijk tijdens het winkelen de klantenkaart gebruiken en de korting claimen bij de desbetreffende winkel. Ook kan je in de app makkelijk zien hoeveel klanten punten je hebt opgespaard en welke deals hierbij horen. Daarnaast staan in de apps nog verschillende deals en folders. Hierdoor zie jij nog meer kortingen en kan je makkelijk geld besparen op verschillende producten. Download de app gratis.

  • Weten hoe jij verder geld kan besparen? HalloRoos helpt je hierbij!

  Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? HalloRoos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Wekelijks bespaartips via de mail?

Roos schrijft over alles wat te maken heeft met energie, verzekeringen, mobiel en meer! De beste bespaartips en handige checklists direct in je mailbox ontvangen?

  Afmelden kan altijd! We verwerken je gegevens volgens ons Privacybeleid.

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Martijn Vrencken) een e-mail over dit artikel