Streamingdiensten
2 min leestijd

Gratis Netflix kijken zonder abonnement

Heb je Netflix altijd al eens willen proberen? Maar heb je geen zin om een proefabonnement aan te maken? Heel begrijpelijk. Hoe fijn is het om een streamingdienst gewoon geheel vrijblijvend te kunnen proberen?
Je hebt geluk! Netflix biedt nu een paar films en series gratis aan, die je kunt kijken zonder abonnement! Lees hoe je dat doet.

Ben jij benieuwd naar Netflix? Maar heb je geen zin om een proefabonnement te nemen? Dan heb je geluk! Bij Netflix kan je nu namelijk een aantal films en series helemaal gratis kijken, zonder abonnement!

Gratis Netflix kijken zonder abonnement

Netflix biedt dus de mogelijkheid om enkele populaire series en films uit het assortiment te bekijken, zonder dat je hiervoor een account hoeft te maken of moet betalen. Je kunt gewoon naar de ‘Watch Free‘ pagina en iets uitkiezen wat jou leuk lijkt.

Aanbod gratis Netflix films en series

Op het moment van schrijven kun je de hitseries Stranger Things, Élite, Grace & Frankie, Our Planet en Love is Blind gratis streamen en ook de films Boss Baby: Back in Business, Murder Mystery, The Two Popes en When They See Us zijn te bekijken. Het aanbod wordt regelmatig geupdate met andere films en series!

Het aanbod kan alleen worden bekeken in een internetbrowser op een Windows-pc, Mac of Android-toestel. iOS-toestellen en smart-tv’s worden nog niet ondersteund.

Hoe kan ik gratis Netflix kijken?

Gratis Netflix kijken doe je zo:

  1. Ga in je browser naar https://www.netflix.com/nl/watch-free
  2. Scroll door het aanbod films en series
  3. Maak je keuze en klik op ‘Nu kijken’

Pak de popcorn erbij en geniet van je filmavond!

Ben je nou enthousiast geworden over Netflix? Dan zou je een abonnement kunnen nemen. Je kunt het ook delen met anderen om kosten te besparen! Hier lees je hoe je dat doet.

Naast Netflix zijn er nog veel meer streamingdiensten. Zo kun je ook kiezen voor Amazon Prime, Videoland, RTL XL en Apple TV+ bijvoorbeeld. Allemaal bieden ze een proefabonnement aan voor een bepaalde periode. Een slimme manier om voor lange tijd gratis films te kijken 😉

Nog een andere manier om te besparen is door de accounts die je eigenlijk niet gebruikt (tijdelijk) op te zeggen. Best slim om te doen, je kunt immers maar één film tegelijk kijken! Check deze artikelen om te zien hoe je streamingdiensten opzegt: Disney Plus opzeggen, Videoland opzeggen, RTL XL opzeggen, Fox Sports opzeggen, Apple One opzeggen.

Hou jij je maandelijkse uitgaven goed bij?

Of begint het uit de hand te lopen? Geen zorgen! Roos is er voor je om je financieel op het rechte pad te houden. Roos helpt je je maandelijks terugkerende uitgaven te optimaliseren. Zo hou je geld over voor de echt leuke dingen van het leven! Hoe het werkt? Roos zet je abonnementen op een rijtje en stuurt een seintje met een beter voorstel zodra ze verlopen. Als het zover is kan je de beste optie kiezen uit het nieuwe aanbod. Team Roos regelt de overstap, verlenging of opzegging voor. Zo bespaar je automatisch tijd en geld!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Jip Hoestra) een e-mail over dit artikel