Tips
4 min leestijd

De top 5 apps om geld te besparen

Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de top 5 apps die kunnen helpen jouw uitgaven te verkleinen. Denk aan Scoupy, Pepper en Oxxio

De top 5 apps om geld te besparen

Tegenwoordig is het downloaden van apps bijna onmisbaar en worden er dagelijks nieuwe apps ontwikkelt die handig zijn om te downloaden. Zo zijn er ook apps ontwikkeld die jou helpen om geld te besparen. Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de top 5 apps die kunnen helpen jouw uitgaven te verkleinen. Weten welke apps dit zijn? Lees het artikel verder.

  • De app Scoupy helpt om geld te besparen op boodschappen

   Scoupy is een gratis app die ervoor zorgt dat jij geld kan besparen op boodschappen. Met Scoupy krijg jij je geld terug op kortingsacties vanuit de supermarkt. De app werkt met de cashbacks-acties. Voordat je naar de supermarkt gaat om boodschappen te doen, check je in Scoupy op welke acties jij een cashback mag aanvragen. Vervolgens ga je naar de supermarkt en koop je het actieproduct waarop je een cashback mag aanvragen. Om volledig het geld terug te krijgen scan je de bon in, lever je die in via de app en krijg je binnen 48 uur je geld terug op jouw rekening. Ook mag je meedoen met cashback-acties als je online boodschappen koopt. Hiervoor moet je de gehele lijst met aankopen en aankoopbewijs meesturen. Elke week heeft de app Scoupy nieuwe acties waaraan je kan meedoen.

  • Benzine-Jip is gemaakt om geld te besparen tijdens het tanken

   De app Bezine-Jip zorgt ervoor dat jij makkelijk geld kan besparen op een tank. Via Google Maps toont Bezine-Jip bij welk tankstation in de buurt jij het goedkoopst kan tanken. Zo kan jij makkelijk tot 5 euro besparen tijdens het tanken. De brandstofprijzen zijn voor consumenten moeilijk te vergelijken en de adviesprijzen kunnen soms dagelijks veranderen. Daardoor ververst de app dagelijks zijn informatie zodat jij precies weet waar je het goedkoopst kan tanken. Zodra je de app hebt gedownload, vul jij jouw persoonlijke gegevens in zoals het soort brandstof waarmee je tankt en type auto waarin jij rijdt. Vervolgens kan je de app direct gebruiken en stuurt hij jou naar het tankstation die op dat moment het goedkoopste is. De app is gratis te downloaden en in heel Nederland te gebruiken.

  • De app Too Good To Go is de app om te besparen op jouw eten

   To Good To Go is een app die is ontwikkeld om voedselverspilling tegen te gaan. Dagelijks plaatsen lokale horecaondernemers aan het einde van de dag hun heerlijke overbleven producten online in de app. Voor een lagere prijs kan jij heerlijke eten en help je ook mee om voedselverspilling tegen te gaan. Zo bespaar jij makkelijk geld en geniet jij nog steeds van heerlijke maaltijden. In de app kies je een locatie waar jij je bevindt en komt er gelijk een overzicht met aangesloten ondernemers. Bij deze ondernemers staan gelijk de deals die ze hebben lopen en is makkelijk te zien tussen welke tijden je dit kan ophalen. Zodra je bent overtuigd kan je via de app de deal reserveren en direct ophalen. Zo ben jij verzekerd van de geweldige producten die de ondernemers aanbieden. De app is gratis te downloaden en in heel Europa te gebruiken.

  • De Pepper app helpt je geld te besparen door middel van kortingscodes

   De app Pepper.com geeft een duidelijk overzicht met de lopende kortingcodes, deals en aanbieden. Zo blijf jij makkelijk op de hoogte van alle kortingsdeals op jouw favoriete producten. In de app vind jij kortingscodes voor winkels zoals Bol.com, Wehkamp Media Markt, Kruidvat, Blokker, Bart Smit, V&D, Zalando, Dixons, HEMA, H&M, Action & Amazon. Daarnaast kan je makkelijk trefwoorden instellen en krijg je een melding wanneer er sprake is van een deal op jouw favoriete product en kan jij makkelijk geld besparen. Ook kan je in de app makkelijk advies geven of ontvangen over deals zodat jij zeker weet waar jij jouw geld aan uitgeeft. De app is gratis te downloaden.

  • Oxxio zorgt ervoor dat jij maandelijks minder uitgeeft aan energiekosten

   In de Oxxio app regel jij gemakkelijk al jouw zaken omtrent stroom en gas. In de app heb je goed overzicht over de maand uitgaven, betalen en heb je altijd zicht in jouw verbruik. Dit krijg je te zien door middel van grafieken. Zodra je ziet dat je minder verbruik, kan je dit makkelijk aanpassen via de app. Hierdoor krijg jij al consument grip op de kosten en hoef je niet meer uit te geven dan nodig is. Heb je vragen over het verbruik of wil je een snelle wijziging maken? In de app krijg je eenvoudig en snel antwoord op jouw gestelde vraag waardoor zaken snel afgehandeld kunnen worden. Lopen jouw telefoon, internet en tv via Oxxio? Dan krijg je via de app ook handig overzicht in deze kosten. De app is gratis te downloaden.

Wekelijks bespaartips via de mail?

Roos schrijft over alles wat te maken heeft met energie, verzekeringen, mobiel en meer! De beste bespaartips en handige checklists direct in je mailbox ontvangen?

  Afmelden kan altijd! We verwerken je gegevens volgens ons Privacybeleid.

   

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Martijn Vrencken) een e-mail over dit artikel