Vaste lasten
2 min leestijd

Nationale Alert Centrale, de ANWB voor je contracten

De voormalige ANWB Contract Service heet sinds kort de Nationale Alert Centrale. De samenwerking van Contractvisie en de ANWB is in oktober 2015 tot een eind gekomen.

Nationale Alert Centrale

Met de Nationale Alert Centrale ben je altijd op tijd als een contract of abonnement afloopt, krijg je eenvoudig overzicht op je administratie en kun je honderden euro’s per jaar besparen. Je kan alerts instellen van bibliotheek tot autoverzekering van APK tot Fitness club. Wij tellen voor je af en sturen een alert als een contract afloopt inclusief persoonlijke aanbiedingen. De Nationale Alert Centrale was tot voor kort bekend onder de naam ANWB Contract Service.

Maar Roos is makkelijker en leuker

Zonder moeite tot wel € 1600 per jaar besparen. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Bij Roos wel, want dat is toch een citytrip New York of het zijn 533 kopjes koffie bij die leuke tent bij jou om de hoek. Met de contractwekker van Roos krijg je weer grip op je contracten, kun je precies zien waarop je kunt besparen en ben je nooit meer te laat met overstappen of opzeggen!

De contractwekker die altijd alert is op je contracten

Hoe vaak je in een jaar geld verspilt aan je vaste lasten die je niet onder controle hebt? Bijvoorbeeld actietarieven die na het eerste jaar de lucht in schieten, of door te laat te zijn met opzeggen zit je nog een jaar ongewild vast aan je NS-abonnement of ANWB-lidmaatschap. Dat is verleden tijd met de contractwekker van Roos. Binnen een paar minuten maak je namelijk alle onzichtbare kosten weer zichtbaar en zie je direct hoeveel je kan besparen. Wil je weten hoe?

Zet je eerste contractwekker

De gratis contractwekker is een slimme online tool waardoor je nooit meer een einddatum van een contract of abonnement uit het oog verliest. Je kunt wekkers zetten voor al je contracten en abonnementen, zoals je energiecontract, mobiele abonnement, je verzekeringen, maar ook je sportschool-, kranten- en Spotify-abonnement. Al de contracten die je invoert bij het zetten van contractwekkers, komen terecht in Mijn Roos. Zo krijg je een duidelijk overzicht van al je lopende contracten op één centrale plek.

Stap op tijd over en bespaar honderden euro’s

Loopt je contract af? Dan mailt Roos je op het afgesproken tijdstip een herinnering. Ze laat ook meteen weten of je nog wel goed zit bij je huidige aanbieder, en presenteert je drie vlijmscherpe overstapdeals die helemaal bij jou passen. Zo kun je jaarlijks tot wel € 1600 op je vaste lasten besparen, zonder enige moeite. Slapende contracten maken geen schijn van kans meer!

Zonder zorgen direct overstappen

Heb je interesse in een aanbieding die Roos je heeft gestuurd? Dan kun je meteen overstappen! Roos regelt alles voor jou binnen een paar minuten. Zo makkelijk kan het zijn!

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel