Zorgverzekering
1 min leestijd

Zilveren Kruis lanceert ZieZo

Bij ZieZo stel je in 3 stappen je pakket samen. Snel, simpel en online zijn de keywords van deze nieuwe verzekeraar.

ZieZo: de nieuwste en simpelste zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea

Eén basisverzekering, twee aanvullende pakketten en twee tandartspakketten: dat is het.

De naturapolis heeft een basispremie van € 89,75 bij een eigen risico van € 375, en een premie van € 69,75 bij een eigen risico van € 875. Ga je toch naar een zorgverlener waarmee deze verzekeraar geen contract heeft? Dan betaal je als verzekerde 25% van de rekening zelf.

Naturapolis, wat is dat ook alweer? Met zo’n polis kun je terecht bij bijna alle ziekenhuizen. Hier lees je alle voor- en nadelen ervan.

De basisverzekering van ZieZo is iets goedkoper dan de budgetpolis van Zilveren Kruis. Het contact met ZieZo verloopt online: declaraties dien je bijvoorbeeld met de app in, zoals ook bij Zilveren Kruis. Ook de service en de persoonlijke pagina zijn gelinkt aan Zilveren Kruis.

Aanvullende verzekeringen van ZieZo

Verder zijn er twee aanvullende pakketten, waar je € 5,50 en € 12,5 per maand extra voor betaalt. Bij ZieZo aanvullend 1 is inbegrepen: 9 fysiotherapiebehandelingen, anticonceptie gedeeltelijk, tandheelkunde als gevolg van een ongeval, buitenlandzorg en repatriëring. Het verschil tussen de twee: bij het duurste pakket krijg je 11 fysiotherapiebehandelingen extra, wordt anticonceptie niet gedeeltelijk maar volledig vergoed, en krijg je dekking tot € 250 voor alternatieve geneeswijzen.

Er zijn ook twee aanvullende tandartsverzekeringen, die € 11 en € 17,5 per maand kosten. De zorg is gelijk, maar bij de eerste krijg je per jaar € 250, en bij de andere € 500 terug. Voor alle vier de aanvullende verzekeringen betaal je geen eigen risico.

Deadline gemist?

Hé maar, wacht even. Alle zorgverzekeraars moesten hun premies toch voor 19 november bekend maken? Klopt! Maar ZieZo wordt als nieuwe zorgverzekeraar op de markt gezet, daarom moeten zij zich niet aan die deadline houden.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel