Aanbieding op gas en stroom, zo regel je dat

Ben jij op zoek naar een aanbieding voor energie en stroom? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe je dit kunt regelen. Lees het artikel verder om te korting te ontvangen.

Door Shakaya Janse op 15 oktober 2020 met een leestijd van 2 minuten

logo dagen color

€ 1.000 in 14 dagen verdienen?

Geld in je zak houden bij de dagelijkse uitgaven en maandelijkse lasten? Roos helpt je in 14 dagen met meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil meer wetenJe ontvangt elke dag een bijzondere bespaartip in je e-mail.

 

Iedereen moet tijdens het kopen of huren van een huis een contract afsluiten bij een energieleverancier. Soms kan de rekening van de energie erg oplopen. Vaak bieden energieleverancier een korting op gas en stroom. Ben jij op zoek naar een korting voor het gas- en stroomrekening? Dan ben je bij het juiste artikel. Hier lees jij hoe je voordeel kan halen uit jouw rekening en uiteindelijk per maand meer overhoudt.

Online stroom en gas vergelijken voor een aanbieding

Een energierekening sluit je vaak voor één tot drie jaar af bij een energieleverancier. De prijzen kunnen per leverancier hoop verschillen. Daarom is het goed om vooraf goed te vergelijken voor een leverancier die bij jou past en binnen jouw budget past. Als deze is afgesloten zit je dan ook minimaal een jaar hieraan vast. Wil je als consument niet wisselen van energieleverancier? Vraag binnen de huidige leverancier of er eventuele kortingen zijn die ze jou kunnen aanbieden. Vergelijk eerst zelf online wat voor kortingen er worden gegeven bij andere leveranciers en ga dan het gesprek aan met jouw huidige leverancier. De leverancier is vaak bereid om jou een korting te geven voor gas en stroom. Hierdoor ben jij als consument voordeliger uit en hou je meer geld over voor leuke uitjes.

In 2 minuten minder betalen voor je energie?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden.

Wissel jaarlijks voor een aanbieding op jouw energie

Vaak loont het loyaal zijn aan een gas- en stroomleverancier niet. Jaarlijks wordt er aan het einde van het jaar allerlei nieuwe premies vastgelegd bij de leveranciers. Hierdoor komt het vaak voor dat bij een andere leverancier een goede aanbieding te vangen valt voor het gas en stroom. Als gebruiker is het daarom verstandig om online te vergelijken en te kijken waar deals zijn om voordeliger uit te komen. Je kan de leveranciers ook vaak bellen en vragen wat voor premies zij hebben voor nieuwe klanten. De leveranciers bieden vaak ook nog een welkomstcadeau omdat je als nieuwe klant overstapt. Dit kunnen verschillende cadeaus zijn zoals een korting op de nieuwe premie of een kortingsbon voor een webshop zoals bol.com. Om echt voordelig uit te zijn moet je jaarlijks dus overstappen om de meeste voordeel te halen uit jouw gas- en stroomrekening.

Roos geeft jou slimme seintjes voor aanbiedingen op stoom en gas

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!
Start nu met besparen

Wekelijks bespaartips via de mail?

Roos schrijft over alles wat te maken heeft met energie, verzekeringen, mobiel en meer! De beste bespaartips en handige checklists direct in je mailbox ontvangen?

  Afmelden kan altijd!

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen? Doe je mee?

  Roos helpt je in 14 dagen, minder geld uitgeven voor je dagelijkse uitgaven en maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij geld over om iets leuks te doen of wat meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder.