Energie
2 min leestijd

Aanbieding op gas en stroom, zo regel je dat

Ben jij op zoek naar een aanbieding voor energie en stroom? In dit artikel vertellen wij jou precies hoe je dit kunt regelen. Lees het artikel verder om te korting te ontvangen.

Iedereen moet tijdens het kopen of huren van een huis een contract afsluiten bij een energieleverancier. Soms kan de rekening van de energie erg oplopen. Vaak bieden energieleverancier een korting op gas en stroom. Ben jij op zoek naar een korting voor het gas- en stroomrekening? Dan ben je bij het juiste artikel. Hier lees jij hoe je voordeel kan halen uit jouw rekening en uiteindelijk per maand meer overhoudt.

Online stroom en gas vergelijken voor een aanbieding

Een energierekening sluit je vaak voor één tot drie jaar af bij een energieleverancier. De prijzen kunnen per leverancier hoop verschillen. Daarom is het goed om vooraf goed te vergelijken voor een leverancier die bij jou past en binnen jouw budget past. Als deze is afgesloten zit je dan ook minimaal een jaar hieraan vast. Wil je als consument niet wisselen van energieleverancier? Vraag binnen de huidige leverancier of er eventuele kortingen zijn die ze jou kunnen aanbieden. Vergelijk eerst zelf online wat voor kortingen er worden gegeven bij andere leveranciers en ga dan het gesprek aan met jouw huidige leverancier. De leverancier is vaak bereid om jou een korting te geven voor gas en stroom. Hierdoor ben jij als consument voordeliger uit en hou je meer geld over voor leuke uitjes.

In 2 minuten minder betalen voor je energie?


energie besparen

Bespaar automatisch op je energiekosten. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw energiekosten in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Wissel jaarlijks voor een aanbieding op jouw energie

Vaak loont het loyaal zijn aan een gas- en stroomleverancier niet. Jaarlijks wordt er aan het einde van het jaar allerlei nieuwe premies vastgelegd bij de leveranciers. Hierdoor komt het vaak voor dat bij een andere leverancier een goede aanbieding te vangen valt voor het gas en stroom. Als gebruiker is het daarom verstandig om online te vergelijken en te kijken waar deals zijn om voordeliger uit te komen. Je kan de leveranciers ook vaak bellen en vragen wat voor premies zij hebben voor nieuwe klanten. De leveranciers bieden vaak ook nog een welkomstcadeau omdat je als nieuwe klant overstapt. Dit kunnen verschillende cadeaus zijn zoals een korting op de nieuwe premie of een kortingsbon voor een webshop zoals bol.com. Om echt voordelig uit te zijn moet je jaarlijks dus overstappen om de meeste voordeel te halen uit jouw gas- en stroomrekening.

Roos geeft jou slimme seintjes voor aanbiedingen op stoom en gas

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel