Energie
3 min leestijd

Weten welke goedkope energie aanbiedingen er nu zijn? Lees hier

Ben jij op zoek naar een goedkope energie aanbieding? In dit artikel lees jij precies welke aanbiedingen er nu lopen bij verschillende leveranciers. Lees artikel nu verder.

Iedereen heeft energie nodig. Of je nou een particuliere klant bent of een zakelijke, je kan niet zonder een energieleverancier. Elk jaar stellen de leveranciers nieuwe prijzen voor en worden er ook nieuwe goedkope energie aanbiedingen aangeboden. Soms zie je echter door de bomen het bos niet meer omdat er zo veel energiemaatschappijen in de markt zitten. Om jou een handje te helpen hebben wij een paar goedkope kortingen van energie opgezocht. Lees verder om te weten welke aanbiedingen dit zijn.

DELTA Energie heeft een goedkope energie aanbieding

DELTA Energie is afkomstig uit Zeeland. Deze energieleverancier zette in 2016 al zijn klanten in één keer om naar groene energie. Alle klanten krijgen sindsdien dus 100% groene energie. Ook is deze energieleverancier hard bezig om fossielvrije diensten te leveren aan de consumenten. DELTA biedt op dit moment aan hun consumenten een goedkope energie aanbieding. Zo bieden zij € 75 korting na het afsluiten van een éénjarig contract. Sluit je liever een langer contract af? Dan krijg je bij een driejarig contract maar liefst € 150 korting. Beide aanbiedingen gelden voor het volledige energiecontract. Neem je alleen stroom af? Dan worden beide kortingen gehalveerd.

In 2 minuten minder betalen voor je energie?


energie besparen

Bespaar automatisch op je energiekosten. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw energiekosten in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Deze energie aanbieding van Van Helder is super goedkoop

Van Helder is ontstaan voor alle ondernemers, groot of klein, die staan ingeschreven bij de KVK. Van Helder bestaat uit een jong, ambitieus team dat onderscheid wil maken binnen de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf heeft verschillende klanten in het portfolio en daar worden nieuwe bedrijven graag aan toegevoegd. Met jaren ervaring bieden zij de basisproducten die je als ondernemer echt nodig hebt. Voor een goedkope energie aanbieding kan je contact met ze opnemen.

Budget Thuis biedt energie met combikorting

Budget Thuis is niet alleen een energieleverancier, maar ook een aanbieder van internet, telefoon en televisie. Het idee achter Budget Thuis is dat alles gewoon moet werken. Je wilt namelijk niet zonder stroom, energie of internet zitten. Budget Thuis is serieus, gefocust en simpel maar vriendelijk en altijd met een knipoog. Ook Budget Thuis heeft een goedkope aanbieding voor energie die voor consumenten die graag combineren erg interessant is. Elke maand ontvang je een combikorting zodra jij energie, alles-in-1 en mobiel met elkaar combineert. Zo kan je bijvoorbeeld in combinatie met het Budget Energie aanbod het alles-1-in pakket van KPN afsluiten.  De combikorting kan oplopen tot € 30 per maand.

Nog een goedkope energie aanbieding? Neem Main Energie

Main Energie is een zakelijke energiepartner. Sinds 2003 biedt de energiespecialist advies en een voorstel op maat voor zakelijke partners. De energieleverancier heeft ook innovatieve ontwikkelingen, zoals een persoonlijk overzicht van je energieverbruik, waardoor je als zakelijke partner extra grip krijgt op de kosten. Wil jij partner worden van Main? Neem contact met ze op om erachter te komen welke goedkope energie aanbieding zij jou kunnen leveren.

Roos geeft jou slimme seintjes om te besparen

Wil je inzicht in je maandelijkse kosten en ook graag wat extra besparen? Roos helpt jou daar graag mee. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer (=minder!) kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer geld over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel