Energie
3 min leestijd

De beste energie aanbiedingen voor jou op een rijtje

Wil jij weten welke energie aanbiedingen er nu zijn? Lees in dit artikel welke energieleveranciers aanbiedingen hebben lopen. Lees het artikel nu snel verder.

Het einde van het jaar is nog niet helemaal inzicht, maar het is slim om alvast online te vergelijken om eventueel een nieuwe energieleverancier te vinden. Want wie weet, een goedkope aanbieding die goed bij jou past is natuurlijk altijd mooi meegenomen! In dit artikel vind jij verschillende energieleveranciers met de energie aanbiedingen die zij nu hebben lopen.

Energiedirect heeft deze energie aanbiedingen

Energiedirect biedt als energieleverancier verschillende soorten diensten. Ze bieden bijvoorbeeld stroom & gas, zonnepanelen en isolatie aan. Heb jij Energiedirect op het oog? Zij hebben voor jou als klant verschillende aanbiedingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 10% korting op de 100% football webshop, 5 cent korting per liter op je tankbeurt, vriendenvoordeel waarmee je samen € 50 kan verdienen, spouwmuurisolatie korting van € 100, zonnepanelen € 250 klantenkorting en gratis e-scooter tegoed op Felyx. Met zoveel keuze aan deals kan jij als klant overstappen met een mooie kortingsdeal die bij jou past!

In 2 minuten minder betalen voor je energie?


energie besparen

Bespaar automatisch op je energiekosten. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw energiekosten in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

De kortingen die Greenchoice biedt

Het doel van Greenchoice is ook om Nederland groener te maken. Als klant kies jij dan dus ook voor goede en groene energie. Greenchoice levert verschillende diensten aan consumenten. Zo kan jij naast simpelweg groene stroom en gas te ontvangen ook zelf stroom opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen, of besparen door middel van goede isolatie. Greenchoice heeft op het moment verschillende energie aanbiedingen die voor jou geschikt zouden kunnen zijn. Als je lid bent van de FNV, kan je tijdens het afsluiten flinke korting ontvangen. Je krijgt dan bij een drie-jarig contract 2 WindVangers cadeau t.w.v. €50. Als je partner wilt worden van Greenchoice, kan je ook € 140 korting ontvangen.

Pure energie biedt deze energie aanbiedingen

Pure Energie werkt al 25 jaar aan schone energie. Zij geloven in een tijd zonder fossiele energie. Pure energie levert dan ook de groenste energie van Nederland aan hun consumenten. De energieleverancier is druk bezig met verschillende projecten waaronder het plaatsen van nieuwe windmolenparken. Als nieuwe klant kan jij een forse korting ontvangen van € 350. Ze noemen deze energie aanbieding ook wel de FC Twente cashback, omdat Pure energie hoofdsponsor is van FC Twente. Energie uit Twente, voor (FC) Twente dus. Online kan je makkelijk jouw eigen energiepakket samenstellen met een van de energie aanbieden die Pure Energie nu heeft lopen.

Deze energie aanbiedingen biedt Engie nu

Engie is de energieleverancier die het verschil wil maken om de wereld beter door te geven aan de volgende generaties. Met adviezen, technische oplossingen, digitalisering en duurzame energie willen zij dit aanpakken. Ook Engie is bewust bezig met het groener maken van de energie. Engie is niet alleen interessant voor consumenten, maar ook voor partners. Kan Engie een optie zijn voorj ou? De volgende aanbieding kan dan goed van pas komen. Bij het afsluiten van een drie-jarig contract, ontvang je € 400 op het Engie BespaarPlan. Daarnaast krijg je drie jaar zekerheid en geen (onverwachte) prijsstijging. Door het BespaarPlan van Engie weet jij precies wat het verbruik is en kan je hier goed op bezuinigen.

Roos geeft jou slimme seintjes om te besparen

Inzicht in je maandelijkse kosten nodig? En misschien wat extra geld sparen? Roos kan je daarbij helpen. Wij creëren overzicht in je maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je minder kan uitgeven. Bijvoorbeeld wanneer je contract komt te verlopen en er nieuwe energie aanbiedingen zijn! Zo hou je aan het einde van de maand meer geld over, wat je lekker kunt besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel