Deze energie aanbiedingen kan jij hier vinden, lees nu

Wil jij weten welke energie aanbiedingen er nu zijn? Lees in dit artikel welke energieleveranciers aanbiedingen hebben lopen. Lees het artikel nu snel verder.

Door Shakaya Janse op 2 oktober 2020 met een leestijd van 3 minuten

logo dagen color

€ 1.000 in 14 dagen verdienen?

Geld in je zak houden bij de dagelijkse uitgaven en maandelijkse lasten? Roos helpt je in 14 dagen met meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil meer wetenJe ontvangt elke dag een bijzondere bespaartip in je e-mail.

 

Het einde van het jaar is nog niet helemaal inzicht, maar het is wel alvast goed om online te vergelijken naar een eventuele nieuwe energieleverancier. Je wilt namelijk niet alleen een goedkope prijs, een extra energie aanbieding erbij is altijd mooi meegenomen. In dit artikel lees jij verschillende energieleveranciers met de energie aanbiedingen die zij nu hebben lopen.

Energiedirect heeft deze energie aanbiedingen

Energiedirect biedt als energieleverancier verschillende soorten diensten. Zij bieden bijvoorbeeld stroom & gas, zonnepanelen en isolatie aan. Ben jij van plan om Energiedirect te gaan kiezen? Zij hebben voor jou als klant verschillende soort aanbiedingen als jij de energie wilt kiezen van Energiedirect. Zo kan jij kiezen voor een 10% korting op de 100% football webshop, 5 cent korting per liter op je tankbeurt, vriendenvoordeel waarmee je samen € 50 kan verdienen, spouwmuurisolatie korting van € 100, zonnepanelen € 250 klantenkorting en gratis e-scooter tegoed op Felyx. Met deze verschillende deals kan jij als klant overstappen met een forse deal. Zo kan je bij Energiedirect terecht voor de deal die het beste bij jou pas en met voordeel starten bij deze energieleverancier.

De kortingen die Greenchoice biedt

Greenchoice is energieleverancier die streeft naar goede en groene energie. Als klant kies jij dan ook voor de groene manier. Het doel van Greenchoice is ook om Nederland groener te maken. Zij leveren verschillende diensten aan hun consumenten. Zo kan jij zelf stroom opwekken door bijvoorbeeld zonnepanelen, groene stroom en gas ontvangen of besparen door middel van goed isolatie. Greenchoice heeft op het moment verschillende aanbieden lopen voor energie. Als jij lid bent van de FNV, kan jij tijdens het afsluiten flinke korting ontvangen. Jij krijgt namelijk bij een drie-jarig contract 2 WindVangers cadeau t.w.v. 50,20. Als je partner wilt worden van Greenchoice, kan je ook € 140 korting ontvangen.

Pure energie biedt deze energie aanbiedingen

Pure Energie werkt al 25 jaar aan schone energie. Zij geloven in een tijd zonder fossiele energie. Puur energie levert dan ook de groenste energie van Nederland aan hun consumenten. De energieleverancier is drukt bezig met verschillende projecten waaronder het plaatsen van nieuwe windmolenparken. Als nieuwe klant kan jij een forse korting ontvangen van € 350. Dit is niet de enige energie aanbieding die zij op dit moment hebben lopen. Puur energie is hoofdsponsor van FC Twente en daardoor ontvang jij een cashback van € 350. Online kan je makkelijk jouw eigen energiepakket samenstellen met een van de energie aanbieden die Pure Energie nu heeft lopen.

Deze energie aanbiedingen heeft Engie nu lopen

Engie is de energieleverancier die het verschil wil maken om de wereld beter door te geven aan de volgende generaties. Met adviezen, technische oplossingen, digitalisering en duurzame energie willen zij dit verschil maken. Ook Engie is bewust bezig met het groener maken van de energie. Engie is niet alleen interessant voor consumenten, maar ook voor partners. Heb jij interesse in Engie? De volgende aanbieding kan voor jou dan goed van pas komen. Bij het afsluiten van een drie-jarig contract, ontvang je € 400 op de Engie BespaarPlan. Daarnaast krijg jij drie jaar zekerheid en geen (onverwachtse) prijsstijging. Door het BespaarPlan van Engie weet jij precies wat het verbruik is en kan je hier goed op bezuinigen.

Roos geeft jou slimme seintjes om te besparen

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!
Start nu met besparen

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen? Doe je mee?

Roos helpt je in 14 dagen, minder geld uitgeven voor je dagelijkse uitgaven en maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij geld over om iets leuks te doen of wat meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder.