Energie
3 min leestijd

Op zoek naar een Eneco aanbieding? Die vind je hier

Ben jij op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wil je weten welke kortingen zij aanbieding? Energieleverancier Eneco heeft verschillende kortingen lopen. Lees hier welke dit zijn.

Het zoeken van een nieuwe energieleverancier kan een aardige klus zijn, zeker omdat vele partijen verschillende aanbiedingen hebben lopen. Één van de energieleveranciers is Eneco. Eneco heeft per contract een verschillende aanbieding. In dit artikel lees jij precies welke aanbiedingen dit zijn.

Aanbieding van € 170 bij afsluiten van een-jarig contract van Eneco

Ben jij van plan om binnenkort over te stappen op een nieuwe energieleverancier? Eneco biedt tijdens een korting van € 170 bij het afsluiten van een een-jarig contract. Dit aanbod wordt exclusief online aangeboden voor consumenten die willen overstappen. Bij deze aanbieding ontvang je Eneco Europese Wind & Gas. Zodra je het contract hebt getekend, betaal je één jaar lang een vast bedrag per maand voor de energie en ontvang je exclusieve energie van Eneco. Een voordeel van het contract is dat het na een jaar automatisch afloopt. Hierdoor kan jij als energieconsument makkelijk overstappen naar een eventuele leverancier en flink geld besparen bij een nieuwe leverancier. Een groot voordeel is dat de aanbieding niet alleen geldt voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten.

In 2 minuten minder betalen voor je energie?


energie besparen

Bespaar automatisch op je energiekosten. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw energiekosten in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

€ 250 aanbieding bij een drie-jarig contract van Eneco

Je hoeft als consument niet een één-jarig contract af te sluiten. Op het moment dat jij liever een langere periode gebonden wil zijn als een leverancier kan je deze aanbieding van Eneco niet missen. Bij een drie-jarig contract van Eneco krijg jij als consument een korting van € 250. Hierdoor ben jij aan het einde van de maand minder kwijt aan energiekosten. De actie is een exclusieve actie die je alleen via de website kan verzilveren. Na het verzilveren van de actie krijg jij als consument de Eneco Europese Wind & Gas. Jij bent daardoor verzekerd van 100% groene energie. De korting van € 250 krijg je na een jaar als klant op jouw rekening gestort.

Ontvang een Toon t.w.v. € 275 bij het afsluiten van een vier-jarig contact van Eneco

Een andere actie die online loopt is het ontvangen van een Toon t.w.v. € 275 bij het afsluiten van een vier-jarig energiecontact van Eneco. Met een Toon zie jij als energiegebruiker precies hoeveel je verbruikt. Hierdoor kan jij zuiniger omgaan met het energieverbruik waardoor je meer bespaard. Bij het tekenen van het contract ontvang jij EcoStroom en Aardgas voor vier jaar lang. Jij betaalt per maand vaste bedragen voor de energie van Eneco. Online zijn er nog meer verschillende acties met de slimmer thermostaat. Belangrijk om te weten is dat Toon niet gratis geïnstalleerd wordt. De kosten hiervoor zijn € 75.

Roos geeft jou slimme seintjes voor aanbiedingen op Eneco

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel