Energie
3 min leestijd

Op zoek naar een actie voor jouw energieleverancier? Lees hier

Ben je op zoek naar een aanbieding bij jouw energieleverancier? In dit artikel lees je verschillende aanbiedingen bij verschillende energieleveranciers. Lees snel verder.

Er zijn op het moment achtendertig energieleveranciers in de branche. Al deze bedrijven hebben iets een eigen korting om klanten te binden. Ben jij benieuwd wat voor acties er nu lopen binnen de verschillende partijen? Wij hebben voor jou vier partijen geselecteerd en leggen per energieleverancier welke actie zij hebben lopen. Lees het artikel verder om meer te lezen over de voordelen.

Eneco jouw energieleverancier? Dit is de actie

Eneco is een van de meest gekozen energieleveranciers van Nederland. Eneco biedt 100% groene energie aan hun consumenten. Bij Eneco worden er op het moment verschillende acties aangeboden. Zo kan je bij een één-jarig contract een korting van € 170. Na het jaar kan je automatisch weer overstappen om geld te besparen. Deze actie geldt ook voor bestaande klanten van Eneco. Bij het afsluiten van een drie-jarig contract krijg je een korting van € 250. Als laatste bieden ze nog een extra actie. Als jij als consument een vier-jarig contract afsluit krijg je een toon cadeau t.w.v. € 275. Ook bij deze contracten kan je automatisch overstappen naar een nieuwe energieleverancier zodra het contract is afgelopen om geld te besparen.

De energieleverancier Essent biedt deze actie

Essent is een andere grote energieleverancier van Nederland. Ook Essent werkt met groene energie en biedt verschillende acties aan de nieuwe consumenten. De eerste korting is één die bestaat uit een van € 250 bij het afsluiten van een drie-jarig contract. De actie bestaat daadwerkelijk uit een drie-jarig plan. Het eerste jaar van het contract ontvang je € 100 en de andere twee jaren ontvang je € 75. Ontvang je als klant over meerdere jaren jouw korting. Een andere actie die Essent biedt is de cashback actie. De energieleverancier zorgt ervoor dat jij na een jaar klant een bedrag van € 150 terug kan verdienen. Ook geven zij nog andere cadeautjes aan de klanten.

In 2 minuten minder betalen voor je energie?


energie besparen

Bespaar automatisch op je energiekosten. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw energiekosten in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Actie bij de Oxxio

Oxxio is niet alleen een energieleverancier, maar zij bieden ook abonnementen aan met internet, tv en bellen van KPN. Oxxio biedt groene energie aan. Op het moment heeft Oxxio verschillende deals lopen. De eerste actie is dus in combinatie met internet, tv en bellen van KPN. In deze combideal krijg je voor een scherpe prijs jouw energie geleverd, diensten van KPN en gratis activatie. Een andere deal die Oxxio heeft lopen is de € 155 cashback bij het afsluiten van een één-jarig contract. De aanbieding is via de website te vinden van de aanbieder. Oxxio heeft ook nog eens een geweldige app waar jij jouw verbruik goed in de gaten kan houden.

NLE de energieleverancier biedt deze actie

NLE, voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij, heeft sinds 2016 een andere weg ingeslagen. Ze zijn niet alleen een energieleverancier, maar zijn ook actief op de internetmarkt. Ben jij van plan om over te stappen naar NLE? Dit zijn de verschillende acties die nu lopen:

  • € 50 korting op alleen stroom
  • € 100 korting

Bij de eerste actie ben je verzekerd van alleen groene stroom. Bij het afsluiten van dit één-jarig contract ontvang je € 50 korting. De tweede aanbieding is de € 100 korting die je krijgt bij het afsluiten van een gas- en stroomcontract. Als je nu klant bent van Essent, Eneco of Nuon, krijg je er nog € 25 korting bij.

Roos helpt jou om slim geld te besparen

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel