Internet tv & bellen
1 min leestijd

NLEx is de nieuwste internetaanbieder van Nederland

Eerder dit jaar kwam de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) al naar buiten met het nieuws dat ze naast energie ook actief gaan worden op de markt van internet, tv en vast bellen pakketten, de zogenaamde Alles-in-1 pakketten via zowel glasvezel en koperdraad (DSL) worden aangeboden. NLE gaat onder de naam NLEx tv-, internet- en telefoondiensten aanbieden.

NLEx, de internet provider van de NLE

De NLE gaat onder de naam NLEx internet, tv en vaste telefonie aanbieden. De doelstelling is om op de markt van vaste mediadiensten ook een prijsvechter te worden. De verwachting is dat de NLE speciale aanbiedingen gaat bieden voor mensen die zowel een energiecontract en Alles-in-1 pakket bij het bedrijf afnemen.

Abonnementen van NLEx

Uit een eerste blik op de abonnementen van de NLEx lijk de basis van het tv-abonnementen uit 70 tv-zenders te bestaan. Internet van NLEx wordt aangeboden via koperdraad (DSL) en glasvezel. Volgens een eerste blik op de abonnementen zal het Alles-in-1 pakket over DSL een maximale internetsnelheid krijgen van 100 Mbps en maandelijks 44 euro kosten.

Glasvezel van NLEx

Op glasvezel zullen drie Alles-in-1 pakketten met verschillende internetsnelheden van 50, 100 en 500Mbps worden aangeboden. De prijs van deze abonnementen start bij 54 euro en loopt op tot 79 euro per maand.

Korting op Alles-in-1 van NLEx

Het aanbod zal worden gelanceerd met een actieprijs op de eerste 3 maanden. Het 50 Mbps Alles-in-1 Glasvezel-abonnement wordt daarbij zelfs voor slechts vier euro per maand aangeboden.

Internet en TV van NLEx

Bij alle abonnementen is het mogelijk om de telefoondienst niet te activeren. Het abonnement wordt hierdoor €1,50 per maand goedkoper.

Roos is heel benieuwd wat de NLE en NLEx de komende maanden verder naar buiten gaan brengen.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel