Slimme tips
3 min leestijd

Hoe kan jij slim geld besparen? Lees het hier

Ben jij op zoek naar slimme tips om geld te besparen? In dit artikel vertellen wij jou alles over hoe jij makkelijk geld kunt besparen? Wil jij aan het einde van de maand meer euro’s overhouden? Lees het artikel dan snel verder.

Ben je op zoek naar slimme tips om geld te besparen? Dan ben jij bij het juiste artikel. In het artikel geven wij jou verschillende tips hoe jij door slim na te denken geld kan besparen. Zo lees je bijvoorbeeld over het aanschaffen van nieuwe producten, tweedehands producten en aanschaffen van oudere versies. Ben jij benieuwd hoe je geld kan overhouden? Lees het artikel dan verder.

Koop producten in één keer om slim geld te besparen

Het kan dagelijks voorkomen dat je een nieuw product met aanschaffen. In sommige gevallen kan dit product iets duurder zijn zoals een nieuwe koelkast of een nieuwe tv. Als je ze niet tweedehands koopt, kunnen de kosten nog aardig oplopen. Om slim geld te besparen, is het beter om deze producten in één keer aan te schaffen. Als je deze producten namelijk koop op afbetaling zit je vaak vast aan een bepaald rentepercentage die je maandelijks extra moet betalen. Het ligt natuurlijk aan de nood van het product, maar ervoor sparen en het product in één keer afbetalen is een stuk voordeliger.

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Schaf tweedehands spullen aan

Een andere hele slimme tip is om spulletjes tweedehands aan te schaffen. Vaak wordt er gedacht dat deze spullen niet schoon zijn of de kwaliteit erg achteruit is gegaan. Dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. In een tweedehandswinkel zoeken zij namelijk uit welke spullen nog bruikbaar zijn en welke echt niet meer verkocht kunnen worden. Zo heb jij als consument kwaliteit spulletjes voor een goedkoper prijsje. Je kan natuurlijk niet alleen via tweedehandswinkels spulletjes kopen. Online zijn er ook genoeg aanbieders die hun spullen voor een goedkopere prijs aanbieden. Bespreek en onderhandel goed met deze partijen om voor een goede prijs de spulletjes over te nemen. Zo kan jij slim besparen door tweedehands spulletjes.

Koop niet het nieuwste model

Per jaar brengen veel bedrijven nieuwe producten uit, denk bijvoorbeeld aan de nieuwe iPhone of Samsung telefoons. De kosten van deze nieuwe toestellen zijn vaak erg hoog en kunnen oplopen tot ongeveer € 1000. Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe telefoon, maar wil je er niet te veel geld aan kwijt zijn? Koop dan niet het nieuwste model. Vaak kan je online nog een oudere versie aanschaffen van de vorige telefoons. Ook kan je ervoor kiezen om af te stappen van deze twee merken en te kijken naar een nog goedkopere versie zoals een Huawei. De kosten van dit toestel liggen veel lager dan de iPhone en Samsung toestellen. Denk goed na welke telefoon je wilt aanschaffen om zo slim mogelijk geld te besparen.

Roos helpt jouw om slim geld te besparen

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel