Wat voor een smartphone wil jij?

Kleine, grote, kromme, dikke, dunne, witte, zwarte, gouden, matte en/of glimmende smartphones. Het wachten is op de met diamanten ingelegde ronde smartphone. Roos hoopt dat deze ook ooit op de markt komt. Het komt erop neer dat de keuze reuze is in het aanbod van smartphones tegenwoordig. Daarom helpt Roos je graag bij het kiezen!

De goedkoopste smartphone deal voor de minste moeite

Waar vind je nou die ene deal waar je vrienden jaloers op worden? De juiste belminuten, de beste smartphone en voor de laagste prijs. Zonder hier na je werk tot diep in de nacht het internet voor moet doorspitten. Roos geeft antwoord op deze vraag. Lees daarom gauw verder!
Vind goedkope smartphone aanbiedingen

Check al je smartphone eisen

Niet alleen wil je een abonnement dat volledig bij je past en aan al je eisen voldoet. Je wilt ook niet te veel betalen. Dat veronderstelt Roos toch. Je hebt heel wat keuzes te maken, en de overvloed aan aanbiedingen kan een verlammende invloed hebben. Geen nood! Blijf ademen! Roos begeleidt je door dit proces.
Hulp bij het kiezen van het juiste smartphone abonnement

De mythe van de megapixels

Hoe weet je of die smartphone een goede camera heeft? De meeste mensen kijken naar het aantal megapixels en fabrikanten spelen hier gretig op in. De Nokia Lumia 1020 is de absolute koploper met zijn 41 megapixels camera. Betekent dit dat deze camera beter is dan de iPhone 8 megapixel camera? Nee. Roos legt uit waarom.
Lees waarom megapixels niet alleen de kwaliteit van foto’s bepalen

Smartphones vergelijken bespaart geld, maar kost tijd!

Het vergelijken van smartphones kan je al snel tientallen euro’s opleveren. Het vervelende hiervan is alleen dat het je soms middagen tijd kost. Vergelijkingswebsites kunnen zeer onoverzichtelijk zijn. Lees de ervaringen van Roos.
Lees hoe het vergelijken van smartphone abonnementen Roos afgaat

Tips bij het kiezen van een smartphone

Sta je helemaal blanco tegenover het kiezen voor een smartphone? Heb je geen flauw benul van de laatste technische snufjes? Roos heeft de afgelopen jaren al vaak een nieuwe smartphone moeten aanschaffen. Ze kan je precies vertellen waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste smartphone.
Lees alle tips zodat je makkelijk een smartphone kan kiezen

Ontwikkeling van de smartphone markt

Roos herinnert het zich nog goed. Pakweg 15 jaar geleden was je ‘supercool’ met een gedownloade ringtone op je GSM en een gepimpt ‘frontje’. Toen werd de markt nog gedomineerd door merken zoals Nokia, Motorola en Sony Ericsson. De belangrijkste ‘features’ waren toen de zaklantaarn en een verslavend spelletje zoals Snake. Dit alles gehuld in een hip design met of zonder klep… Hoe staan deze merken er nu voor?
Lees hoe het nu gaat met Nokia, Motorola en Ericsson

Goedkope smartphones, duurkoop?

‘Goedkoop is duurkoop’, hoort Roos vaak. Maar hoe zit het met goedkope smartphones? Betaal je daar later toch een prijs voor? Gaan ze bijvoorbeeld sneller stuk? Roos gaat op onderzoek uit!
Lees hier haar bevindingen