Zorgverzekering 2018 vergelijken

Zorgverzekering 2018 vergelijken en afsluiten

Alles premies van de zorgverzekeringen voor 2018 zijn weer bekend. Ben jij op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering of juist de best passende voor jouw situatie. Check elk jaar goed wat je verwacht aan zorg nodig te hebben het volgende jaar, zou hou je de kosten voor je zorg laag. Roos helpt je snel filteren wat te beste zorgverzekering is voor jou. Snel even kijken wat we voor je kunnen besparen?

Door Roos op 29 november 2017 met een leestijd van 1 minuut

Vergelijk nu snel voor de beste zorgverzekering in 2018

Het eigen risico blijft in 2018 385 euro, en gelijk aan het eigen risico in 2017. Alle premies voor de zorgverzekering 2018 zijn nu bekend. Wil je juist de goedkoopste of die met de juiste dekking voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, lenzen en brillen en buitenland dekking. Roos maakt het inzichtelijk, dus vergelijk snel wat voor jou het beste is.

Drie tips voor de goedkoopste zorgverzekering

Het belangrijkste criterium voor een zorgverzekering is of het bij je wensen past. Ook moet je goed naar de premie kijken. Om de goedkoopste zorgverzekering te vinden met jouw wensen voor de dekking kun je het beste je zorgverzekering vergelijken. Drie tips om de goedkoopste zorgverzekering te vinden:

    • Bedenk welke zorgwensen je voor je ziet komend jaar en zorg dat deze bij je zorgverzekering past. Dat scheelt je al gauw 120 euro per jaar.
    • Kijk goed wat de vergoedingen zijn van de zorgverzekering. Zorg dat je niet meer premie betaalt dan je vergoed krijgt uit je zorgverzekering.
    • Naast het standaard eigen risico kan je kiezen uit een vrijwillig eigen risico, zou dat wat voor je zijn?

Vergelijk zelf je zorgverzekering

Vergelijk nu makkelijk hieronder alle zorgverzekeringen.

Basis en aanvullende verzekeringen

De zorgverzekering 2018 bestaat een wettelijk verplichte basisverzekering. Deze verzekering dekt alle kosten voor direct noodzakelijke medische hulp (huisarts en ziekenhuis) gedekt. De dekking van de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw bepaald.

Met een aanvullende verzekering kan je je bijvoorbeeld verzekeren voor fysiotherapie, orthodontie of extra dekking via eenĀ tandartsverzekering. Hiervoor is het altijd slim om in de gaten te houden of de extra kosten voor de aanvullende premie die je betaald ook opweegt tegen die kosten die je gaat maken. Soms kan het voordeliger zijn om de kosten zelf te betalen.