Zorgverzekering
1 min leestijd

Zorgverzekering 2018 vergelijken

Jaarlijks kan je op 1 januari van zorgverzekering wisselen. Bij Roos kan je in een paar minuten de beste en goedkoopste zorgverzekering vinden die het best past bij jouw situatie en voorkeuren. Zo bespaar je met een overstap veel geld. Je kan bij roos meer dan 800 zorgverzekeringen vergelijken van de grootste en kleinste zorgverzekeraars. Overstappen? Opzeggen van je oude zorgverzekering? Dat gaat automatisch. Vergelijk nu snel je zorgverzekering.

Zorgverzekering vergelijken

Roos helpt je snel en eenvoudig met de best passende zorgverzekering voor 2018 op basis van jouw situatie en voorkeuren. Je kan op basis van een aantal filters snel de circa 800 zorgverzekeringen in ons bestand filteren naar de beste zorgverzekering, of het nou een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis is. Je kan de zorgverzekeringen makkelijk met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten, de dekking bekijken en dieper in de polisvoorwaarden duiken. Zo vindt je via roos in 10 minuten, helemaal online, de goedkoopste en best passende zorgverzekering.

Vergelijk je zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekering 2018

Een goedkope zorgverzekering levert je geld op per maand, maar prijs alleen is niet belangrijk. De beste zorgverzekering voor jouw situatie sluit aan bij je wensen en biedt dekking voor wat jij nodig hebt. Verzeker alleen voor de zorg die je komend jaar nodig denkt te hebben. Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie. Wees dus scherp wat je verwacht nodig te hebben.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel