Mobiel
2 min leestijd

Sim only aanbiedingen

Sim only aanbiedingen: er zijn er heel wat te vinden, maar welke past nu echt bij jou? En zijn die vergelijkers wel betrouwbaar? Roos helpt je om de allerbeste deal te vinden.

Sim only aanbiedingen

Heb je al een smartphone, maar loopt je abonnement bijna af? Dan is het slim om over te stappen naar een sim only abonnement. Daar helpt Roos je graag mee! Zij vergelijkt voor jou alle sim only smartphone abonnementen. Meer nog. Zet een contractwekker voor je huidige mobiele abonnement, en Roos mailt je op tijd de drie goedkoopste sim only aanbiedingen. Die selecteert ze uit alle sim only aanbiedingen op de markt, met als leidraad jouw persoonlijke voorkeuren. Je krijgt 100% eerlijk, onafhankelijk advies.

Voordelen van sim only

Het allergrootste voordeel van sim only? Een sim only abonnement is goedkoper dan een traditioneel abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je namelijk geen kosten voor je toestel. Daar bestaat geen twijfel over. Maar dit wist je vast nog niet: een sim only abonnement afsluiten én een losse nieuwe telefoon kopen is na 2 jaar heel wat voordeliger dan een abonnement met het toestel inbegrepen!

Als je een sim only abonnement kiest, kun je dus sowieso flink besparen op je maandelijkse kosten. Bij Roos krijg je bovendien exclusieve aanbiedingen, die je de providers zelf niet aanbieden.

Sim only vergelijken

Die vervelende klus neemt Roos graag van jou over. Het enige wat jij moet doen, is het doorgeven van je voorkeuren voor je nieuwe sim only abonnement. Roos schreef dit artikel met de nodige tips om je gebruikersprofiel te bepalen. Door je voorkeuren aan Roos door te geven, ontvang je alleen de aanbiedingen die perfect bij jou passen.

Sim only met internet

Wil jij een sim only abonnement met internet? Lees hier dan eerst hoeveel MB jij nodig hebt. De juiste bundel kiezen is belangrijk, want internetten buiten je bundel is bijzonder prijzig. En te weinig data hebben is allesbehalve handig. Weet je al wat je wilt? Een voordelige databundel, supersnel 4G of ongelimiteerd internetten? Roos vindt voor jou de perfecte aanbieding!

Sim only maandelijks opzegbaar

Zoals je in dit artikel over het goedkoopste sim only abonnement kan lezen, is de prijs van sim only ook afhankelijk van de duur van je contract. Een lange contractsduur laat providers toe om lage tarieven aan te bieden. Vind jij flexibiliteit belangrijker dan de scherpste deal? Kies dan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.

Sim only met nummerbehoud

Gratis nummerbehoud is bij Roos altijd mogelijk, bij elke aanbieding.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel